dinsdag 26 juni 2012

An Etui For Me

Het is altijd weer een uitdaging om met een origineel cadeautje voor de dag te komen op een kinderverjaardag, maar misschien brengt de webshop van 9straatjesonline.com je op leuke ideeën. Deze Etui Ecole is een leuk voorbeeld!


Mini Anniel

Het kan best nog een opgave zijn om voor mini-me's leuke schoenen te vinden, maar met deze echte Anniel schoenen steelt je kleine de show. Naar school gaan of een play date in de speeltuin doe je dus vanaf nu in stijl! 


Make Me Dream

De handgemaakte lampjes van Dreamlights zijn ontzettend leuk om een unieke sfeer in de kinderkamer te brengen of een feestje op te fleuren. Ieder lampje heeft een handgemaakte decoratie, gemaakt van natuurlijke materialen. Ze zijn verkrijgbaar in bloemblaadjes, vrolijke lampionnetjes of andere lieve figuurtjes in zachte kleuren.






vrijdag 8 juni 2012

Fabulous + Fair

Mijn hart maakt altijd een sprongetje als er weer een nieuwe winkel opent in de Amsterdamse 9 Straatjes. ANNLIZ is een winkel met producten van over de hele wereld met een fair philosophy voor vrouwen en kinderen. Hierbij zijn de ethiek van de designer, de gekozen materialen en de productiewijze erg belangrijk.
Webshop ANNLIZ