vrijdag 11 mei 2012

Pom Pom & Honeycomb

Zit er binnenkort een feestje aan te komen? Dan kan je flink uitpakken met de slingers van ENGEL. Sabien Engelenburg wil met haar producten een bijdrage leveren aan de rituelen en mooie dingen van het leven. Daarbij let ze vooral op functionaliteit en een duurzaam karakter. Maar alleen al bij het zien van de mooie plaatjes om haar webshop ben je al om. Vooral Pom Pom & Honeycomb staat boven aan mijn lijstje!
ENGEL. slingers in de webshop



donderdag 10 mei 2012

Le Petit DOLLY

De echte lente lijkt nog even op zich te laten wachten, maar het is geen slecht idee om alvast een blik te werpen op de allermooiste babyschoentjes van DOLLY by Le Petit Tom. Moeilijk kiezen, kan ik alvast verklappen.
Le Petit Tom webshop



Miss BUNNY

Deze leuke Miss Bunny uit de jaren '70 is opnieuw uitgebracht, als lamp. Gemaakt van moulded plactic en ook nog eens met de hand beschilderd. In het wit, roze of groen...


In love with GREY

Gray Label is nieuw bij A Day with Kate en is ontstaan uit de behoefte aan kwalitatieve en tijdloze basics voor baby's en kinderen. Emily Grey ontwerpt deze collectie for the little minimalist (and mommy's alike). Zeker de moeite waard om even een blik te werpen in de webshop.
Webshop Grey Label



Baby H&M

Dat H&M al langer een collectie met woonaccessoires heeft is geen nieuws, maar nu komt de modeketen met een speciale interieur collectie voor kinderen en baby's. Dat is dus zeker iets om in de gaten te houden! De eerste H&M Home Kids-collectie bestaat uit speelse en kleurrijke accessoires waarmee je de kinderkamer op kan vrolijken. Maar ook genoeg ideeën om als origineel kraamcadeau te geven.
Nog eventjes geduld allemaal, de collectie is vanaf 12 juli 2012 te koop...
H&M HOME collectie