zaterdag 28 januari 2012

You little Fashion Girl

Dit jurkje is iets voor de classy meisjes. Simpel, maar mooi en stoer. Supertrash heeft meer leuke items voor kinderen, maar de webshop is wegens werkzaamheden uit de lucht. Niet getreurd, via onderstaande link kan je ook alles bestellen.
http://www.welikefashion.nl/c/5-all-Kids.html


woensdag 25 januari 2012

BABE

Heeft je kindje last van berg? Dan is de shampoo van BABE pediatric iets om uit te proberen. Alle producten van dit merk zijn vrij van conserveringsmiddelen, geur-vrij en hypo-allergeen. Naast de leuke verpakking, ook nog eens erg verantwoord dus.
http://www.naturalfacecareproducts.com/?portfolio=babe-pediatric-range

dinsdag 24 januari 2012

Baby Bag

Deze luiertas die ook gebruikt wordt door Jessica Alba, heeft alles waar een luiertas aan moet voldoen en meer! Omdat de tas zo stylish is, kan je 'm makkelijk gebruiken als handtas of werktas (zelfs een laptop past erin). Vind je wit te zomers? Hij is ook in het zwart verkrijgbaar.
http://www.lepetittom.nl/collections/for-mum/products/timi-and-leslie-charlie-black-jessica-alba-baby-bag

My Favourite Things

Zodra je bij Più http://www.piu-amsterdam.nl/ binnen komt weet je eigenlijk niet waar je kijken moet, omdat alles stuk voor stuk leuk is. Het heeft een wat ouderwets sfeertje waar ik me meteen in thuis voel. Een van de nieuwe items is dit leuke vintage blik favourite things. Maar mijn favoriet blijven de Djeco spullen. Bijna alles is er vertegenwoordigd: kuntselspullen, decoratie, buiten spelen, puzzels en spellen.


maandag 23 januari 2012

Animal Lover

Djeco is een topmerk als je op zoek bent naar een origineel cadeautje. Deze set met 160 stickers bestaat uit allemaal dierenvriendjes, leuk om spullen mee te personaliseren. In de reeks stickers van Djeco heb je nog allerlei andere leuke figuren, van feeën tot fashionista stickers.
http://www.maanfabriekje.com/product/10472/170

Mini Flavourite Fay

Kleine strandprinsessen opgelet: zandkastelen bouwen doe je van nu af aan in stijl met deze handgemaakte bikini. De bikini’s van Bikinibiza zijn geïnspireerd op het eiland Ibiza. Ze zijn allemaal uniek en worden geleverd met een bijpassend armbandje. Conclusie: je kleine meisje steelt gegarandeerd de show!


Baby Doll

Huisje, boompje, popje. Dit mooie poppenhuis is ideaal voor de creatievellingen onder ons die het willen pimpen met een mooi likje verf. Maar deze eenvoudige versie is ook erg mooi en vraagt er om snel gevuld te worden!


zaterdag 21 januari 2012

Japanese Is What We Need

Geen zin in standaard afbeeldingen aan de wand van de (kinder)kamer? De website van shak-shuka geeft je goede alternatieven. Bijvoorbeeld deze Japanse prints gebaseerd op het Japanse alfabet zijn erg leuk. Het oude gerecyclede papier geeft er nog wat extra charme aan.
http://www.shak-shuka.com/Sakura-Japanese-Print.html



Paper Butterfly

De items van Kidsonroof blijven geweldig. Alles is gemaakt van stevig karton, bijvoorbeeld deze vlinder. Zelf in elkaar zetten, spelen en vliegen... Of gewoon mooi om neer te zetten. Leuk weetje: het komt uit de collectie TOTEM van het Nederlandse Kidsonroof, dat hiervoor al verschillende internationale prijzen heeft gekregen.

Rain On Me

Hier willen we allemaal wel tegen aan kruipen, de In the Rhain Cushion van Ferm Living met een lief ouderwets printje.
http://www.ferm-living.com/in-the-rain-cushion/

vrijdag 20 januari 2012

Young Versace

Some girls have it all bewijst Kaia Gerber, de 10 jarige dochter van Cindy Crawford. Ze is net zo geliefd door de camera als haar moeder. Zo jong en nu al uitgekozen voor de modecampagne van Young Versace, de eerste collectie van Donatella Versace voor de leeftijd van 12 jaar en jonger. Iets om in de gaten te houden.



BaBy

Schattig, schattiger, schattigst. De BB fall/winter collectie van IKKS bestaat uit mooie en zachte materialen plus andere hebbedingen. Voor stoere meisjes en jongens.


Sweet Butterflies

Je brengt een beetje lente in huis met deze ECO wall stickers. Handig om te weten; ze zijn makkelijk weer van de muur te verwijderen en opnieuw te gebruiken. En groener wordt het niet, zelfs de verpakking is gerecycled en er is gebruik gemaakt van ECO inkt. Heerlijk bewust!
http://www.shak-shuka.com/Butterflies-Wall-Stickers.html

donderdag 19 januari 2012

Stella McKids

Stella McCartney makes me happy! Ze staat bovenaan mijn lijstje van beste designers van kids kleding. En ze bewijst dat designer kleding ook best betaalbaar kan zijn. Een dubbele plus dus. En oja.... Er is sale in de webshop!
http://www.stellamccartneykids.net/En/


Milk Tooth Mouse

Dit muisje heeft een piepklein buidelzakje voor de eerste melktandjes. Stop het melktandje 's avonds in het buidelzakje en in de ochtend....zit er ineens een muntje in! Ra ra hoe kan dat?

Mouse Storage

Opgeruimd staat netjes, dat klinkt me als muziek in de oren. Deze leuke mand van organisch materiaal is super handig op bijvoorbeeld de commode, of om knutselspullen in te verzamelen.
http://www.shak-shuka.com/Mouse-Storage-Caddy.html

Moulin Roty Les Coquettes

Dit klassieke poppenwagentje is een lust voor de ogen. Kleine meisjesharten gaan hier ongetwijfeld sneller van kloppen. Leuk om mee te spelen, mooi om neer te zetten.
http://www.lepetittom.nl/collections/toys-dolls/products/moulin-roty-les-coquettes-houten-poppenwagen