woensdag 30 november 2011

Green Lullaby

Met een kleine uk heb je al genoeg mee te slepen en daarom komt deze eco wieg mooi van pas. De wieg is gemaakt van stevig karton en voldoet daarbij aan alle Europese veiligheidseisen. Heel licht, opvouwbaar en geschikt tot een gewicht van 40 kg. Leuk om zelf te beschilderen of te beplakken...

So Organic

De knuffels van 100% organisch katoen (zowel de buitenkant als de vulling) van Sckoon, worden gemaakt in de fair trade fabrieken in India en Egypte. Een leuk en verstandig cadeau!

woensdag 16 november 2011

Baby avant-garde

De avant-garde onder de Italiaanse baby fashion, zijn de kleertjes van Album di famiglia. Kenmerken zijn o.a. de hoge kwaliteit van materiaal, de extreme zachtheid ervan en de minimalistische vormen. Alles is geproduceerd in kleine workshops in Italië, je hebt dus echt iets exclusiefs in handen. 

maandag 7 november 2011

Dutch sophisticated

Een ontbijtje is extra lekker, geserveerd op dit handgemaakte servies van porselein. Een eigenwijs kattenhoofd, voor eigenwijze kinderen...(of mama's).
http://www.buisjesenbeugels.nl/webshop/product_info.php/products_id/934?osCsid=187f6aa8951947f4478654f81e753962

Customize my name

Deze one-of-a-kind custome name print van de English Muffin Shop is een origineel cadeau, waarbij je zelf aan kunt geven met welke kleuren en afbeeldingen je wilt variëren.
http://shop.englishmuffinshop.com/product/custom-name-design-small

A, B, C...

Het alfabet leren wordt een makkie met deze leuke poster met dieren om naar te kijken. De rest van de website van Océchou is ook de moeite waard, vooral de kaarten collectie is een aanrader!
http://shop.ocechou.com/product/ab%C3%A9c%C3%A9daire-animaux
http://shop.ocechou.com/category/papeterie

dinsdag 1 november 2011

smallBAG

Onder het mom van je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen, heeft de ZARA een grote collectie aan kindertassen. Wel met het risico dat je kind al vroeg ontpopt tot een hardnekkige fashionista...
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/nl/en/zara-W2011/118214/Handbags


Great to play

KIDSONROOF staat voor, zoals ze het zelf zeggen, creativity + imagination + sustainable approach = great to play with. Dat klopt wel, als je kijkt naar al het speelgoed op hun website http://www.kidsonroof.com/new/index.php?page=1. De kartonnen huisjes kom je nu vaak tegen en zijn ook erg leuk in de blanco variant, dus nog helemaal zelf te versieren!