dinsdag 20 december 2011

Measure Me

We kennen allemaal de (onmisbare) plak- en kledinglabels. Maar goedgemerkt https://www.goedgemerkt.nl/ heeft een uitgebreider assortiment, met als tip de erg leuke en gepersonaliseerde groeimeters van stevig zeildoek. 
Origineel en handig als last-minute (kraam)cadeau, want ze hebben ze een snelle levering!

Frame it

lief! lifestyle heeft een nieuwe meubel- en accessoires collectie, met als voorbeeld deze fotokubussen met een stoer ophangtouw. Is roze te opvallend? Wit is ook een optie... 



Puppy Love

Jammer genoeg alleen maar voor de kleintjes verkrijgbaar, deze puppy sweater van mini rodini. Leuk voor jongens en stoer voor de meisjes...

Vier & Versier

De Vier en Versier kalender, gespot op 9straatjesonline
http://www.9straatjesonline.com/, is een originele manier om de feestdagen en kinderfeestjes overzichtelijk te houden. Ieder gezinslid heeft een eigen symbooltje; knippen en plakken maar!
http://www.9straatjesonline.com/lifestyle-1/kids/vier-en-versier-kalender.html

woensdag 30 november 2011

Green Lullaby

Met een kleine uk heb je al genoeg mee te slepen en daarom komt deze eco wieg mooi van pas. De wieg is gemaakt van stevig karton en voldoet daarbij aan alle Europese veiligheidseisen. Heel licht, opvouwbaar en geschikt tot een gewicht van 40 kg. Leuk om zelf te beschilderen of te beplakken...

So Organic

De knuffels van 100% organisch katoen (zowel de buitenkant als de vulling) van Sckoon, worden gemaakt in de fair trade fabrieken in India en Egypte. Een leuk en verstandig cadeau!

woensdag 16 november 2011

Baby avant-garde

De avant-garde onder de Italiaanse baby fashion, zijn de kleertjes van Album di famiglia. Kenmerken zijn o.a. de hoge kwaliteit van materiaal, de extreme zachtheid ervan en de minimalistische vormen. Alles is geproduceerd in kleine workshops in Italië, je hebt dus echt iets exclusiefs in handen. 

maandag 7 november 2011

Dutch sophisticated

Een ontbijtje is extra lekker, geserveerd op dit handgemaakte servies van porselein. Een eigenwijs kattenhoofd, voor eigenwijze kinderen...(of mama's).
http://www.buisjesenbeugels.nl/webshop/product_info.php/products_id/934?osCsid=187f6aa8951947f4478654f81e753962

Customize my name

Deze one-of-a-kind custome name print van de English Muffin Shop is een origineel cadeau, waarbij je zelf aan kunt geven met welke kleuren en afbeeldingen je wilt variëren.
http://shop.englishmuffinshop.com/product/custom-name-design-small

A, B, C...

Het alfabet leren wordt een makkie met deze leuke poster met dieren om naar te kijken. De rest van de website van Océchou is ook de moeite waard, vooral de kaarten collectie is een aanrader!
http://shop.ocechou.com/product/ab%C3%A9c%C3%A9daire-animaux
http://shop.ocechou.com/category/papeterie

dinsdag 1 november 2011

smallBAG

Onder het mom van je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen, heeft de ZARA een grote collectie aan kindertassen. Wel met het risico dat je kind al vroeg ontpopt tot een hardnekkige fashionista...
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/nl/en/zara-W2011/118214/Handbags


Great to play

KIDSONROOF staat voor, zoals ze het zelf zeggen, creativity + imagination + sustainable approach = great to play with. Dat klopt wel, als je kijkt naar al het speelgoed op hun website http://www.kidsonroof.com/new/index.php?page=1. De kartonnen huisjes kom je nu vaak tegen en zijn ook erg leuk in de blanco variant, dus nog helemaal zelf te versieren!


donderdag 27 oktober 2011

Birdie

Deze vogelhuisjes zijn een originele versiering voor aan de wand. Nog meer leuke decoratie ideeën vind je op de site van Smallable http://www.smallable.com/10-decoration.

vrijdag 21 oktober 2011

Little Ballet Girl

Voor alle meisjes die er stiekem van dromen om een ballerina te zijn, heeft de DOLLY collection by Le Petit Tom de mooiste jurkjes en pettiskirts die de fantasie compleet maken...
 http://www.lepetittom.nl/contents/nl/d306_pettiskirts-petticoats-belle-ame-ally-girl-pettiskirts.html


Take a seat

Geen zin in felle kleuren die helemaal niet bij je eigen interieur passen? Dit stoeltje in schoolmodel van basiclabel, staat mooi en neutraal bij je andere meubels.
http://www.basiclabel.nl/1750/kinderstoel-schoolmodel.html

Light up my room

Dit lieve lampje uit de collectie van Zara Home Kids is super leuk voor de kinderkamer...en je vergeet meteen het koude herfstweer buiten!
http://www.zarahome.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/zarahomenl/en/zarahomekidsnl/13549/32139/Kids%2BBordada%2BLamp.

dinsdag 18 oktober 2011

Sleepy Bird

Het liefst kruip je meteen tegen dit zachte kussen aan, gevonden op de geweldige website van Smallable.

Bonpoint

Als je teveel besteld via de website van Bonpoint http://www.bonpoint.com/ ben je binnen no-time failliet, maar het is zeker de moeite waard even rond te snuffelen en inspiratie op te doen. Zowel voor meisjes als jongens de leukste dingen, ook accessoires en skincare! 

vrijdag 14 oktober 2011

You give me BUTTERFLIES

Toch nog een beetje lente in huis, met al deze vlinders van Shak Shuka. Voor liefhebbers van kikkers, zigzag strepen en lieveheersbeestjes zit je op deze website ook goed:
http://www.shak-shuka.com/sleep/

Put it on a plate

Eten is nog lekkerder met het mooie kinderservies van Melamine! Bijna zonde om er iets op te leggen...
http://www.engeltjesendraken.nl/voor-het-eten-c-162


Knitted Shoe

Kleine kindervoetjes kunnen nu wel wat extra warmte gebruiken. Deze ouderwets uitziende, gehaakte schoentjes van ZARA zijn net even wat leuker dan de gewone schoentjes! http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/nl/en/zara-W2011/131006/Shoes


woensdag 12 oktober 2011

Nice WALLpaper

De ontwerpers van Studio Ditte maken alles behalve doorsnee behangetjes, maar des te leuker is het! Robots, auto's, vogelhuisjes? Ienemienemutte.... Kan niet kiezen.



dinsdag 11 oktober 2011

Soap!

Bij de Soap Treatment Store snappen ze goed waar mommies (to be) blij van worden. Ze hebben aan hun behandelingen de zogeheten pregnancy pause facial, de lighten up foot massage en de pregnancy relaxing massage toegevoegd... Fijn!


Return to Sender

Je raakt natuurlijk niet uitgeshopt voor je kleintje, maar voor deze gehaakte slofjes heb je een goed excuus. Ze zijn gemaakt in San Antonio Palopo (Guatemala) voor het project Return to Sender. De winst die er mee gemaakt wordt, vloeit terug naar Return to Sender projecten in de regio's van herkomst. Een mooie manier om een steentje bij te dragen..

maandag 10 oktober 2011

These boots are made for walking

Je maakt tegenwoordig niet alleen jezelf blij met de schoenen van Supertrash. Er zijn nu namelijk veel modellen ook beschikbaar voor de mini me's, zoals deze leuke regenlaars! (En voor degenen die een beetje op willen vallen, is hij ook in het knalrood te krijgen...)
http://www.supertrash.nl/webshop/?gclid=CJj50vDT1qsCFW4ntAod_gpoOw#/shoes/bowrain-boots-kids-black

Keep me warm

Nu het toch echt herfst begint te worden en de avonden donker zijn, is het fijn om op de bank te kruipen met iets om je warm te houden. Deze luxe kruiken, omhuld met 100% cashmere gaan daar zeker voor zorgen! 

zondag 9 oktober 2011

Eco Baby

De producten van Apivita http://www.apivita.com/ bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Naast een superfijne lijn voor o.a. gezicht, haar en lichaam hebben ze ook een producten lijn voor baby's en kinderen http://www.apivita.com/babies-kids.html. Wel zo vriendelijk voor hun huidje!



Sweet Little Bunny

Dit mooie nachtlampje is in het echt nog veel leuker, een gegarandeerd succes op de babykamer! O.a. te verkrijgen bij de webshop van &K Amsterdam:

Rebel with a cause

De kleding van mini rodini http://www.minirodini.com/ is een tikkeltje eigenwijs en stoer. Leuk dus voor alle kids die er net even wat anders uit willen zien. 

.


Between the lines


Schuilt er in je kind een ware fashionista? Met dit kleurboek van Rosie Flo vind je leuke tekeningen om zelf af te maken en in te kleuren.


Belle & Boo

De lieve plaatjes van Belle & Boo laten me een beetje aan vroeger terug denken. Op deze website vind je alle producten terug http://www.belleandboo.com/index.php. Van art prints, tot muurstickers en ansichtkaarten. Leuk voor cadeautjes! 



zaterdag 8 oktober 2011

Lovely Stella

Stella McCartney is de zoveelste fashion designer die nu ook een lijn voor kinderen heeft. En oh... wat worden we hier blij van! http://www.stellamccartneykids.com/



Oh my Deer Lamp

Een schattig stukje eikenhout aan de muur van je baby's kamer.. Deze Deer Lamp uit de kids collection van ferm living is lief en stylish http://www.ferm-living.com/my-deer-lamp/. De andere varianten, het huisje en de boom, zijn minstens zo leuk.